Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Ние в образователен Център Знание ще предложим солидна подготовка за международни изпити по английски език за всички нива и възрастови групи, като съответно при нас Вие можете да положите изпити за Telc от A1-C1, както и Кеймбридж Сертификатите CAE, FCE, ще получите солидна подготовка за полагане на изпит IELTS, TOEFL, SAT.

Предлагана подготовка за изпити:

Изпитът TOEFL iBT оценява уменията Ви да използвате и разбирате английския език на академично ниво. Изпитът се състои от 4 части: четене, слушане, говорене и писане.

SAT I Verbal курсовете са с продължителност 100 часа учебни занимания и включват 20 часа примерни тестове по оригинални материали на The College Board. Курсът е подходящ за Вас ако стартовото Ви ниво на английски е Advanced и са целогодишни (8-месечни) или интензивни (3-месечни, септември-ноември), подходящи за ученици 12 клас. По време на ACC SAT I курса Виe ще можете да покриете изцяло материала и изискванияата за успешно явяване на изпита SAT.
Академичен модул – предназначен за тези, които желаят да учат в англоезични университети или институции за следдипломна квалификация или продължаващи обучението програми. Приемът в бакалавърски или магистърски програми е базиран на резултатите от теста.

Първата образователна институция в България, която получи лиценз за правото да предлага и организира изцяло изпитите за Европейските езикови сертификати е Дружество “Знание” – София и Пазарджик. Програмата беше стартирана и се подкрепя от Германия в лицето на Представителното бюро на Международния институт към Сдружението на германските народни университети в София. Партньори на Дружество “Знание” – Пазарджик с цел популяризиране на Европейските езикови сертификати и центрове.

У нас са подготвени и сертифицирани от страна на WBT Weiterbildungs – Testsysteme GmbH (telc GmbH) екзаминатори по английски език.

  • telc English A1 – Езиков тест;
  • telc English A2 (Elementary English);
  • telc English B1;
  • telc English B1 Business;
  • telc English B1 Hotel and Restaurant;
  • telc English B2;
  • telc English B2 Business;
  • telc English B2 Technical – за момента не се предлага.

Изпитът е на ниво B2 от Европейската Езикова Рамка. FCE е доказателство, че можете да комуникирате уверено на английски език, както писмено така и устно.

В Знание можете да се подготвите за изпитни сесии през 2014 година.

САЕ е изпит за напреднали, определен за ниво С1 по Европейската Езикова рамка. САЕ показва способността Ви да уверено да комуникирате на английски език.

Изпитът САЕ съдържа 5 компонента: Reading, Writing, Use of English, Listening and Speaking.