За нас

Ние от Образователен Център Знание се грижим за обучението и развитието на вашето дете, а езиковият ни център предлага и специализирано обучение за възрастни. “Знание” – Пазарджик е лицензиран център за провеждане на международните изпити TELC и работи съвместно с партньорите от германския институт WBT Weiterbildungs-Testsysteme GmbH, Франкфурт.

В “Знание” ние приемаме всеки за уникална личност. Създаваме условия за цялостното й хармонично развитие – интелектуално, емоционално, физическо, социално. Заедно с родителите се грижим индивидуалността на курсиста да се прояви по най-добрия възможен начин.

Ние сме тук, за да бъдем партньор на родителите. Родителите ни се доверяват да ги подкрепяме в осигуряването на щастливо и пълноценно детство, на обещаващо бъдеще за техните деца.

Работим за усвояване на учебния материал чрез интерактивни методи, благодарение на които детето се чувства творец в процеса. Учим чрез преживяване. Учим чрез игра и творчество. Работим с родителите за развитието на децата. Допълваме учебния процес в училище с новаторски подход, вдъхновяващи учители, богата творческа програма.

Нашият учебен център: